Never Give Up

June 6, 2018

You get the vision. You work on that vision wholeheartedly. But what you hear is criticisms. No matter how harsh is the criticism or how stinging the sarcasm aimed at your original idea ... pursue it further. Take it to the logical end — either convincing yourself that you have erred, or using it to create something new and beneficial. The man who wins may have been counted out several times, but he didn’t hear the referee. Though the righteous man falls seven times, he rises again.
I know you can do it. Be successful!

Anda dapatkan visinya. Anda bekerja Menurut Visi itu sepenuh hati. Tetapi yg anda dengar adalah begitu banyak kritik. Tidak perduli seberapa kasarnya kritik itu atau seberapa pedasnya ejekan yg ditujukan terhadap Visi anda ... kejar terus. Lanjutkan sampai keujungnya — sampai pilihannya meyakinkan diri anda sudah melakukan kesalahan atau mempergunakan itu untuk menghasilkan sesuatu yg baru dan menguntungkan. Dia yg menjadi pemenang Kemungkinan sudah ber ulang2 dinyatakan kalah oleh wasit, Tetapi dia tidak mendengarkannya. Sekalipun orang benar Jatuh tuju kali, Dia bangkit kembali.
Saya tahu anda pasti bisa. Sukses selalu.